scripties en rapporten mooi printen en inbinden in wire-o spiralen of steelcover bij studio Care Graphics in Utrecht

Behalve een grafisch ontwerp en dtp studio beschikt studio Care Graphics te Utrecht ook over apparatuur om digitaal te printen en te drukken. En daarnaast om deze opdrachten in te binden. Dat kan met Unibind steelcover waarbij een rapport of scriptie in de rug gelijmd wordt met een stalen rug en transparante omslag.

Of met metalen spiralen, waarbij de inhoud geponst wordt en samengebonden in een metalen spiraal, de zogenaamde wire-o binding. Voordeel is dat de scriptie of het rapport heel gemakkelijk opengeklapt kan worden worden op tafel.

scripties of rapporten gebonden in Wire-O

scripties gebonden in Wire-O

scripties of rapporten gebonden in Wire-O

rapporten gebonden in Wire-O

Het leuke is dat we vaak de opdracht krijgen een mooie omslag voor een rapport of scriptie te ontwerpen. Een mooie omslag opgemaakt vanuit een grafisch ontwerp programma (Indesign) oogt zoveel beter dan b.v. via Word.

Wanneer de opdrachtgever een goed idee heeft kunnen wij dat snel omzetten in een fraai ontwerp met uitstraling. Hoeft helemaal niet zo duur te zijn !

Helemaal mooi wordt het wanneer wij ook de inhoud kunnen opmaken. Behalve dat de inhoud er fraai uit gaat zien wordt vaak door de opmaak ook nog eens papier bespaard, omdat het aantal pagina’s afneemt.

Tegenwoordig is het ook mogelijk in een kleine oplagen een echt boekwerk te produceren met een kaft en een rug (als een paperback). Dat kan al vanaf 5 exemplaren. We denken dan aan fotoboeken, poëziebundels, herinneringsboekjes in de privésfeer of voor bedrijven in een beperkte oplage.

Vraag informatie en/of zend uw bestand bij voorkeur in pdf naar ons toe :
via e-mail :   studio@caregraphics.nl

Charley van Doorn,
studio Care Graphics
telefoon : 030-261 59 75 

portfolio studio Care Graphics

profiel op LinkedIn


Eén reactie naar “scripties en rapporten mooi printen en inbinden in wire-o spiralen of steelcover bij studio Care Graphics in Utrecht”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: