Kalenders voor Nederlands Floorballteam

frontcover kalender Nederlands Floorballteam

frontcover kalender Nederlands Floorballteam

In juli jl. kwam Iris Stokman als speler van het Nederlands Floorballteam naar onze studio.
Het team ging voor het eerst in december 2009 deelnemen aan een Wereld-kampioenschap in Zweden, maar reis- en verblijfskosten moesten door de teamleden zelf worden opgehoest. Een dure grap !

Het team had bedacht om kalenders uit te geven om te verkopen aan ouders, vrienden en andere sympathieke belangstellenden, wellicht ook aan bedrijven. Dit als bijdrage in het verminderen van de verblijfskosten.

Zelf kende ik  deze sport niet, maar al gauw werd me duidelijk. Floorball wordt ook wel Unihockey genoemd en is een zeer snelle indoorsport. Het is een soort mix van ijshockey en zaalhockey. Zeer dynamisch.

Van het team kreeg ik de tekst, van de teamfotograaf Bart Blaauwendraad de foto’s, van de sponsor wat aanvullend beeldmateriaal. Vraag was dus of ik voor een zeer redelijke prijs de kalender kon produceren.

Dat kon !

Ik ging aan de gang en kreeg een aantal maanden om dit in leegloop- en en eventuele vrije uurtjes te realiseren. Het is een kalender geworden met foto’s, veel informatie over de sport, propaganda voor Floorball en notitieruimtes in het kalendergedeelte met alle verjaardagen van de teamleden, feestdagen, evenementen etc.
Het team, de NeFUB en de sponsor Salming van de NeFUB bij monde van Ilja Clabbers is zeer enthousiast over het eindresultaat, dat met beperkte middelen en lage kosten tot stand is gekomen!

Ik weet zeker dat de dames de kalenders met genoeg winst weten te verkopen.  Misschien komt je de kalender wel ergens tegen ! Honderenvijftig zijn er al gemaakt.

maand januari kalender 2009 Floorballteam

website Nederlandse Floorball en Unihockey Bond (NeFUB) :

http://www.nefub.nl/

backcover kalender

© grafisch ontwerp – digitaal printen :
studio Care Graphics / Charley van Doorn

website : www.caregraphics.nl
e-mail : studio@caregraphics.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: